Mette Skorstad

Gynekolog

Mette Skorstad har jobbet som overlege siden 2015 på Kvinneklinikken ved Sørlandet Sykehus Kristiansand og jobber fortsatt der noen dager i uken. Før det har hun jobbet som gynekolog ved Sykehuset i Vestfold og som kirurg på kirurgisk avdeling i Kristiansand. Hun har også jobbet som lege ved kreftavdelingen på Odense Universitetshospital i Danmark og på ortopedisk avdeling på Glostrup Hospital i København. 

Utover dette har hun tatt en mastergrad i avansert gynekologisk kikkhullskirurgi ved Surrey University i England og gjør derfor mange kirurgiske operasjoner når hun jobber på sykehuset i Kristiansand. Hun er også mye på fødeavdelingen til Kvinneklinikken, og har derfor bred og lang erfaring med graviditetsoppfølging og fødselshjelp. 

Hun jobber for tiden med en doktorgrad innen oppfølging etter gynekologisk kreft. Studien vektlegger det å styrke mestringsevnen og øke livskvalitet til kvinner som har blitt behandlet for gynekologisk kreft. 

På Helseblikk tilbyr hun undersøkelser og behandling innen alle gynekologiske og graviditetsrelaterte tilstander og kan henvise videre til sykehus dersom det er nødvendig. Mette Skorstad er dessuten dykkerlege og kan fra april 2023 tilby attesteringer innen fritids- og arbeidsdykking samt petroleumsmedisin for personer som jobber eller skal jobbe offshore.

Bli med å utvikle det eneste private helseforetaket i Grimstad.

Spesialist i allmennmedisin

Har jobbet som fastlege på Fevik Legesenter siden 2011. Har tidligere også jobbet som fastlege ved Froland Legesenter og Sinsenklinikken i Oslo. Han har også jobbet ved nevrologisk avdeling på sykehuset i Arendal, ved fysikalsk medisinsk avdeling på Oslo Universitetssykehus og ved Blakstad psykiatriske sykehus.

Logoped

Julie tilbyr utredning, rådgivning og behandling for barn, ungdom og voksne og deres familier, innenfor logopediske områder som bl.a Afasi, stamming og løpsk tale, sprklydvansker hos barn for å nevne noen.

Personlig trener & kostholdsveileder

Med Solveig sin lange erfaring fra treningsbransjen, solide kunnskap innenfor trening, kosthold, helse og atferd, samt gode kombinasjon av utdanning, er du sikret en god fysisk og mental helse, gode vaner, at du blir sett og at du oppnår treningsglede, ved å samarbeide med henne!

Personlig trener

Aziz har et sterkt engasjement for å bidra til det lokale folkehelsearbeidet og hjelpe mennesker med å oppnå en bedre livskvalitet. Han fokuserer på å utforme skreddersydde treningsprogrammer som tar hensyn til individuelle behov og mål. Aziz arbeider utrettelig for å motivere og støtte sine kunder på veien mot suksess

Osteopat og Personlig Trener

Stian har solid erfaring med behandling av nakke, rygg, bekken/hofter, knær og ankler. Dette inkluderer blant annet hodepine og svimmelhet, prolaps, rotatorcuff, betennelse, løperkne og akillessmerter.

Sykepleier

Ida sørger for at dine ønsker og behov blir sett og ivaretatt, og at behandlingsløpet som legges er tilpasset hver enkelt. Tillit og trygghet er viktig i hennes samarbeid med besøkende hos oss, samt å fremme naturlige og realistiske resultater

Kosmetisk sykepleier

Mabel er utdannet sykepleier ved universitetet i Agder, med videreutdanning innen kosmetisk dermatologi fra Universitetet i Sørøst-Norge (USN).

Fysioterapeut

Kasia vokste opp i Polen og har mastergrad med spesialisering innen idrettsfysioterapi fra Poznan.

Kiropraktor

Henrik er en Grimstad-gutt med kiropraktorutdannelse fra Bournemouth, England. Med sin erfaring fra klinikk i både England og Norge har han en genuin interesse for folk sin helse og velvære.

Fysioterapeut

Fredrik har vært medisinsk ansvarlig i Arendal Fotball fra 2017-2019, og vært fysioterapeut på heltid i Jerv fra 2020 til dags dato.

Psykiater

Regnskap

På tide med et digitalt ERP-system? Start skyreisen hos oss!

Visma

Visma.net ERP
Visma Business NXT
Visma Business

Uni Economy

For regnskapsbyråer

Rapportering

Abacus Ratio

Abacus Ratio er et fremoverlent regnskapsbyrå som tilbyr smarte løsninger.

Lønn/HR

Smarte apper til folket! Reiser, utlegg, ferie, fravær og godkjenning gjøres enkelt via telefon.

Lønnssystem

Visma.net Payroll
Visma.net Lønn
Huldt & Lillevik

Reiser og utlegg

Visma.net Expense

Ferie og fravær

Visma.net Calender

Logistikk

Våre løsninger sørger for en smooth logistikkprosess Snakk med oss først – dette kan vi!

Visma.net ERP

Lagerstyring

Håndterminal

Netthandel

Avare

Avare logistikk er en komplett lager- og logistikkløsning som er en del av Uni Micro og Soft Rig sitt skybaserte økonomisystem.

IT/drift

Bekymret for IT-sikkerhet? Vi sørger for at du sover godt om natten!

Microsoft

Microsoft 365
Microsoft Azure
Microsoft Teams

IT-tjenester

Abacus IT Nett
Abacus Klientdrift
Abacus Backup
Abacus One
Abacus NaaS
Abacus Helsesjekk

Servere og datautstyr

Møteromsløsning

Prosjektstyring

Glipper viktige elementer i prosjektene? Få grep med Visma.net Project Management!

Visma.net Project Management

Gir deg alt i én løsning: Prosjektstyring, ressursallokering, timeregistrering og fakturering.ersikt over timene i din bedrift.

Timeregistrering

eWare er et intuitivt og enkelt timeføringssystem som fortløpende gir deg full oversikt over timene i din bedrift.

Contracting Works

Ordre- og prosjektstyring med håndtering av timer, materiell og dokumentasjon mot ordre, repeterende ordre og prosjekt/anlegg.

CRM/salg

Sørg for at dine kunder får en god kundereise! Med SuperOffice får du kontroll

SuperOffice