Helseblikk Trening

Hos Helseblikk Trening er det vår prioritet å skape et fredelig og eksklusivt treningsmiljø. Med et begrenset antall medlemskap sikrer vi at du kan trene i rolige omgivelser, langt unna den travle og ofte overfylte atmosfæren man finner i tradisjonelle treningsstudioer. Dette er stedet hvor du kan fokusere helhjertet på dine personlige mål, støttet av ro og komfort.

Vår visjon strekker seg utover fysisk trening. Vi er dedikerte til å guide deg på reisen mot et sunnere og mer balansert liv. Vårt team av personlige trenere og tverrfaglige helseeksperter arbeider hånd i hånd for å sikre at du mottar den beste oppfølgingen og støtten, tilpasset dine individuelle behov og ønsker.


Våre treningsmedlemskap:

Helseblikk Standard

Treningsmedlemskap
650,- 0,- innmeldingsavgift
 • Tilgang fra 06.00-23.00
 • 1 gratis PT time
 • 6 mnd bindingstid
Populær

Helseblikk Premium

For deg som ønsker tillgang tverrfaglig oppfølging av din helse.
1950,- Månedlig
 • 20 timer med PT / Fysikalsk behandling / Lege
 • Full tilgang mellom 06.00-23.00
 • 20% avslag på kjøp av PT pakker og helsetjenester som fysikalsk behandling, lege og hudbehandlinger
 • 12 mnd bindingstid
Populær

Vårt trenerteam på Helseblikk

På Helseblikk møter du profesjonelle personlige trenere som rendyrker yrket sitt. Vi er spesialister innen styrketrening, prestasjon og livsstilsendring. Vi har et brennende engasjement for å skape treningsglede og resultater for våre klienter med å sette fokus på mestringsfølelse

Aziz Azizi 
Personlig trener

PT Nivå 2

Aziz er ikke bare en sertifisert personlig trener, men en lidenskapelig mentor som er dedikert til å hjelpe individer å forbedre sin fysiske form og etablere sunne, bærekraftige vaner. Han finner stor glede i å se klientenes suksesser og fremgang, og det gir ham en meningsfylt og tilfredsstillende hverdag. Med en bred kompetanse innen styrketrening, funksjonell trening og ernæring, er Aziz eksepsjonelt godt utrustet til å guide deg mot dine personlige helse- og treningsmål på en trygg og effektiv måte.

Aziz har et sterkt engasjement for folkehelse og trives med å bidra til lokalsamfunnets velvære. Han er dyktig til å designe personlige treningsprogrammer som tar hensyn til dine unike behov og mål. Hans urokkelige forpliktelse til å motivere og støtte klientene sine gjør ham til en uvurderlig ressurs for alle som søker å forbedre sin livskvalitet.

Solveig Pihlfeldt Haugen Personlig trener & Kostholdsveileder

PT Nivå 4

 

Siden 2013 har Solveig Pihlfeldt Haugen vært en fremtredende skikkelse i treningsverdenen, og har utmerket seg som personlig trener og kostholdsveileder. Med sin utdanning fra Active Education ved Høyskolen i Hedmark og en grad i vernepleie fra Universitetet i Agder, kombinerer Solveig en grundig forståelse for både fysisk trening og ernæring. Hennes tilnærming til trening er unik, der hun balanserer fysisk velvære med mental helse, noe som gjenspeiles i hennes personlige treningsprogrammer og kostholdsveiledning. Hos Helseblikk, er Solveig anerkjent for sin dybde av kunnskap, engasjement og evne til å inspirere og motivere klienter mot å nå deres helse- og treningsmål. Med hennes omfattende erfaring, er hun en uvurderlig ressurs for medlemmer som søker en helhetlig tilnærming til helse og velvære.

Stian Lauritzen Osteopat & Personlig trener

PT Nivå 4

 

Har du noen spesielle utfordringer og hensyn som må tas under trening eller en spesifikk målsetning innen rehabilitering eller funksjonsfremmende trening, kan en personlig trener med klinisk bakgrunn være lurt.-  Å velge en trener med klinisk bakgrunn gir høy kompetanse, trygghet og erfaring. Treningen tilpasses dine målsetninger, samtidig som man ivaretar utfordringer, begrensninger, smerter og restriksjoner.

Ønsker du en personlig trener med kompetanse og erfaring innen ulike skader og helseutfordringer, er dette produktet for deg!

Stian har jobbet med toppidrett i mange og har bla. vært osteopat for landslaget i snowboard i over 4 år. Han har også jobbet med de beste i Norge innenfor sykkel, friidrett, langrenn og andre idretter. Stian har solid erfaring med behandling av nakke, rygg, bekken/hofter, knær og ankler. Dette inkluderer blant annet hodepine og svimmelhet, prolaps, rotatorcuff, betennelse, løperkne og akillessmerter. Stian tok sin PT utdannelse under studiene som osteopat så han på best mulig måte kunne hjelpe pasientene sine. 

Hvis du lure på om dette kan være noe for deg bestill en gratis Screening. 

Kontaktskjema for personlig trening

Send oss informasjonen din under i skjema og vi vil kontakte deg for en GRATIS PT konsultasjon. Er du i tvil om hvilken PT du skal velge eller har noen spørsmål ang trening så send oss informasjon under og vi vil ta kontakt med deg. 

PT pakker

PT Nivåer

Våre personlige trenere har forskjellige nivåer i forhold til hvor mye erfaring de har, beregnet ut fra antall gjennomførte PT-timer, fordypningskurs og videre utdanning.

 • PT nivå 1 har minimum fullført PT-utdanning.
 • PT nivå 2 har utført mer enn 600 timer + minimum 2 fordypningskurs
 • PT nivå 3 har utført mer enn 2000 timer + relatert utdanning og 2 fordypningskurs
 • PT nivå 4 har utført mer men 4000 timer + mer relatert utdanning og 2 fordypningskurs

Regnskap

På tide med et digitalt ERP-system? Start skyreisen hos oss!

Visma

Visma.net ERP
Visma Business NXT
Visma Business

Uni Economy

For regnskapsbyråer

Rapportering

Abacus Ratio

Abacus Ratio er et fremoverlent regnskapsbyrå som tilbyr smarte løsninger.

Lønn/HR

Smarte apper til folket! Reiser, utlegg, ferie, fravær og godkjenning gjøres enkelt via telefon.

Lønnssystem

Visma.net Payroll
Visma.net Lønn
Huldt & Lillevik

Reiser og utlegg

Visma.net Expense

Ferie og fravær

Visma.net Calender

Logistikk

Våre løsninger sørger for en smooth logistikkprosess Snakk med oss først – dette kan vi!

Visma.net ERP

Lagerstyring

Håndterminal

Netthandel

Avare

Avare logistikk er en komplett lager- og logistikkløsning som er en del av Uni Micro og Soft Rig sitt skybaserte økonomisystem.

IT/drift

Bekymret for IT-sikkerhet? Vi sørger for at du sover godt om natten!

Microsoft

Microsoft 365
Microsoft Azure
Microsoft Teams

IT-tjenester

Abacus IT Nett
Abacus Klientdrift
Abacus Backup
Abacus One
Abacus NaaS
Abacus Helsesjekk

Servere og datautstyr

Møteromsløsning

Prosjektstyring

Glipper viktige elementer i prosjektene? Få grep med Visma.net Project Management!

Visma.net Project Management

Gir deg alt i én løsning: Prosjektstyring, ressursallokering, timeregistrering og fakturering.ersikt over timene i din bedrift.

Timeregistrering

eWare er et intuitivt og enkelt timeføringssystem som fortløpende gir deg full oversikt over timene i din bedrift.

Contracting Works

Ordre- og prosjektstyring med håndtering av timer, materiell og dokumentasjon mot ordre, repeterende ordre og prosjekt/anlegg.

CRM/salg

Sørg for at dine kunder får en god kundereise! Med SuperOffice får du kontroll

SuperOffice