Andre tjenester

Våre leger hjelper deg med utredning og behandling av de aller fleste medisinske tilstander.

Ingen henvisningkort ventetidgod oppfølging.

Personlig trening

Har du et ønske om å få bedre helse, eller har du et spesifikt mål du ønsker å oppnå ? Vi ser på det som vår oppgave å motivere og veilede deg mot bedre helse. Uansett utgangspunkt og målsetting, så vil våre pt`er guide deg på veien.

 

Rehabilitering

Etter en skade eller operasjon så er hva du gjør utrolig viktig for hvordan utfallet blir i andre enden. Våre terapeuter er eksperter på dette og vil kunne hjelpe deg med rehabilitering etter en skade slik at vi øker sjansen for tilheling på best mulig møte. Ta kontakt med en av våre fysikalske behandlere for råd.

Time fra kr. 500,-

Kosmetisk sykepleier​

Vår kosmetiske sykepleier har inngående kunnskap innen hud og hudsykdommer. Alle har individuelle utgangspunkt og resultatet fra behandlinger kan derfor variere fra person til person. Den kosmetiske sykepleieren vil forklare nøye hva slags resultat du kan forvente. Sammen finner dere den beste behandlingen for din hud!

Våre kosmetiske sykepleiere har et tett samarbeid med våre leger på klinikken. Vi har et solid team med mye erfaring og kompetanse og dette er en stor fordel for at vi skal kunne tilby deg  behandlingen som vil gi deg det aller beste resultatet.

Logoped

Vår logoped er spesialist på kommunikasjon og språk og arbeider for å evaluere, diagnostisere og behandle tale og språk-, og stemmevansker hos både barn og voksne. Målet er å forbedre hver enkelt pasients kommunikasjonsevner og livskvalitet gjennom individuelt tilpasset terapier og intervensjoner. Hos oss på Helseblikk legger vi vekt på et helhetlig og tverrfaglig samarbeid. Logopeden vår Julie arbeider tett med de andre profesjonene der det er hensiktsmessig for å sikre best mulig behandling for deg som pasient. 

Våre spesialister

Kosmetisk sykepleier

Mabel er utdannet sykepleier ved universitetet i Agder, med videreutdanning innen kosmetisk dermatologi fra Universitetet i Sørøst-Norge (USN).

Sykepleier

Ida sørger for at dine ønsker og behov blir sett og ivaretatt, og at behandlingsløpet som legges er tilpasset hver enkelt. Tillit og trygghet er viktig i hennes samarbeid med besøkende hos oss, samt å fremme naturlige og realistiske resultater

Osteopat og Personlig Trener

Stian har solid erfaring med behandling av nakke, rygg, bekken/hofter, knær og ankler. Dette inkluderer blant annet hodepine og svimmelhet, prolaps, rotatorcuff, betennelse, løperkne og akillessmerter.

Personlig trener

Aziz har et sterkt engasjement for å bidra til det lokale folkehelsearbeidet og hjelpe mennesker med å oppnå en bedre livskvalitet. Han fokuserer på å utforme skreddersydde treningsprogrammer som tar hensyn til individuelle behov og mål. Aziz arbeider utrettelig for å motivere og støtte sine kunder på veien mot suksess

Regnskap

På tide med et digitalt ERP-system? Start skyreisen hos oss!

Visma

Visma.net ERP
Visma Business NXT
Visma Business

Uni Economy

For regnskapsbyråer

Rapportering

Abacus Ratio

Abacus Ratio er et fremoverlent regnskapsbyrå som tilbyr smarte løsninger.

Lønn/HR

Smarte apper til folket! Reiser, utlegg, ferie, fravær og godkjenning gjøres enkelt via telefon.

Lønnssystem

Visma.net Payroll
Visma.net Lønn
Huldt & Lillevik

Reiser og utlegg

Visma.net Expense

Ferie og fravær

Visma.net Calender

Logistikk

Våre løsninger sørger for en smooth logistikkprosess Snakk med oss først – dette kan vi!

Visma.net ERP

Lagerstyring

Håndterminal

Netthandel

Avare

Avare logistikk er en komplett lager- og logistikkløsning som er en del av Uni Micro og Soft Rig sitt skybaserte økonomisystem.

IT/drift

Bekymret for IT-sikkerhet? Vi sørger for at du sover godt om natten!

Microsoft

Microsoft 365
Microsoft Azure
Microsoft Teams

IT-tjenester

Abacus IT Nett
Abacus Klientdrift
Abacus Backup
Abacus One
Abacus NaaS
Abacus Helsesjekk

Servere og datautstyr

Møteromsløsning

Prosjektstyring

Glipper viktige elementer i prosjektene? Få grep med Visma.net Project Management!

Visma.net Project Management

Gir deg alt i én løsning: Prosjektstyring, ressursallokering, timeregistrering og fakturering.ersikt over timene i din bedrift.

Timeregistrering

eWare er et intuitivt og enkelt timeføringssystem som fortløpende gir deg full oversikt over timene i din bedrift.

Contracting Works

Ordre- og prosjektstyring med håndtering av timer, materiell og dokumentasjon mot ordre, repeterende ordre og prosjekt/anlegg.

CRM/salg

Sørg for at dine kunder får en god kundereise! Med SuperOffice får du kontroll

SuperOffice